Tennispark LTC Naaldwijk wordt toekomstbestendig

In de nieuwsbrief van het vakblad Fieldmanager staat een uitgebreid artikel over de rigoreuze verbouwing van het tennispark van LTC Naaldwijk.

De tennisvereniging heeft besloten het park toekomstbestendig te maken en pakt het radicaal aan. Het aantal banen zal worden uitgebreid en er worden drie padelbanen aan de accommodatie toegevoegd. Ook de kantine en kleedkamers worden aangepakt. Daarbij hebben zij ervoor gekozen om de verbouwing in één keer groots aan te pakken in plaats van op te delen in meerdere fases.

B.A.S. is gevraagd om de voorbereiding en coördinatie van de uitvoering te verzorgen. Projectleider Peter Prins van B.A.S. meldt dat wij de werkzaamheden geïnventariseerd hebben en dat de herinrichting van het complex geheel door ons is voorbereid. Aan de hand van een goed programma van eisen zijn de verschillende onderdelen aanbesteed. Begin september heeft B.A.S. alle betrokken partijen om de tafel gehad voor een bouwvergadering. Daarin is besproken wie welke werkzaamheden wanneer gaat uitvoeren. Omdat vier van de banen ongemoeid kunnen worden gelaten, kunnen de leden van deze banen gebruik blijven maken. Dat betekent wel dat we de routing voor het werkverkeer daaraan moeten aanpassen, zodat iedereen ongestoord zijn gang kan blijven gaan en een optimale veiligheid wordt gegarandeerd. Peter ziet vooral de planning van de werkzaamheden en mogelijk winterse omstandigheden als grootste uitdaging. Gedurende het gehele project zullen Peter en toezichthouder Evert Mandemaker met alle partijen contact houden om de kwaliteit te waarborgen en te zorgen voor tijdige oplevering.

Meer lezen over dit project kunt u bij Fieldmanager.

20181102_074733.jpg
20181102_074749.jpg
Andrea Moolenaar