Terugblik B.A.S. Klantendag 26 oktober 2017

Op 26 oktober vond de jaarlijkse BAS Klantendag plaats bij de TU Delft. We blikken terug op een gezellige en vooral informatieve dag. Er waren diverse sprekers uit de sportbranche aanwezig. Zij konden veel vertellen over actuele onderwerpen en de laatste ontwikkelingen in de (kunst)grasbranche kwamen aan bod. Het onderwerp “Is gras altijd groener?” gaf mogelijkheid tot voldoende interactie in de groep. Het rapport van de BSNC "Echt gras is altijd groener. De meerwaarde van natuurgrasvelden voor de omgeving" is via deze link te downloaden.

Ook het aspect “Duurzaamheid” kwam aan bod. Hiervoor bezochten wij in 2 groepen de Green Village, een levend laboratorium op de TU Campus waar onderzoekers, studenten, bedrijven en bezoekers samen op zoek gaan naar nieuwe, duurzame en innovatieve energieoplossingen.  Daarnaast bezochten wij de D:Dream Hall waar studententeams werken aan diverse projecten en het opnemen tegen andere universiteiten in internationale competities. De snelste fiets ter wereld? Een auto op zonne-energie? In de D:Dream hall worden toekomstdromen waar gemaakt.

Het informatieve deel werd afgesloten met een gezellige barbecue. De weergoden waren gelukkig positief gestemd en hebben wij ook buiten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Tijdens de barbecue was er uiteraard ook weer ruimte om met collega’s uit de sportbranche te sparren.

Wij danken ieder voor hun bijdrage en kijken terug op een geslaagde dag!

Andrea Moolenaar