Officiële opening Tennispark LTC Naaldwijk

Zondag 31 maart is het tennispark voor LTC Naaldwijk feestelijk geopend door voorzitter Henk Salome en wethouder Pieter Varekamp van de gemeente Westland.

Onze projectleider Peter Prins en toezichthouder Evert Mandemaker waren daar vanzelfsprekend bij om te genieten van het eindresultaat. Het park is uitgebreid met twee gravel onder afschot banen, twee smashcourt banen en twee padelbanen. Ook zijn er vier bestaande gravel banen omgebouwd naar gravel onder afschot. Daarnaast is het clubgebouw vergroot en zijn de kleedkamers en toiletten vernieuwd. Verder zijn alle banen en de binnenverlichting gemoderniseerd met LED verlichting en heeft het terras een facelift gekregen. Er is door alle betrokkenen met veel motivatie aan dit project gewerkt en het is dan ook een bijzonder mooi tennispark geworden.

Vanaf medio 2017 zijn wij al betrokken bij dit project. Eerst voor de voorbereiding en de aanbesteding van de banen, de verlichting en de beregening. Vervolgens hebben wij namens LTC Naaldwijk toezicht gehouden en directie gevoerd op de aanleg van de tennisbanen (door Antea Realisatie), de verlichting (door Oostendorp Nederland) en de beregening (Van Oosten Beregeningssystemen). Daarnaast onderhielden wij nauwe contacten met LTCN en de bouwer (Zwarts) die aan het clubgebouw werkte, omdat er zoveel mogelijk doorgespeeld moest kunnen worden.

Namens de gemeente Westland hebben wij ook de aanleg van de 46 nieuwe parkeerplaatsen voor LTCN voorbereid en begeleid, die eveneens door Antea zijn aangelegd.

Tot slot heeft LTC Naaldwijk gelijk met de opening een nieuw logo en een nieuwe website gelanceerd. Daar staat een uitgebreid verloop van dit gehele project beschreven.

20190331_134724 - kopie.jpg
20190331_122729 - kopie.jpg
Marianne de Gelder