Onze medewerkers zijn bevlogen vakmensen die met elkaar project- en beheeropdrachten uitvoeren.


Jaap Nieuwenhuis  Directeur / projectadviseur  Jaap is al vanaf 1999 de directeur en het gezicht van B.A.S. met een flinke dosis vakkennis en uitgebreide ervaring op groengebied. Tevens is hij projectadviseur buitensport voor gemeenten en sportbedrijven, en ook regelmatig directievoerder op een project. Binnen onze branchevereniging BSNC is Jaap actief in de commissie Gras. Daarnaast is hij als lid van de NOC*NSF Werkgroep 3 betrokken bij de normering van natuurgras. In zijn vrije tijd is hij veel buiten te vinden om te golfen, wandelen, fietsen, tuinieren of skiën.

Jaap Nieuwenhuis
Directeur / projectadviseur

Jaap is al vanaf 1999 de directeur en het gezicht van B.A.S. met een flinke dosis vakkennis en uitgebreide ervaring op groengebied. Tevens is hij projectadviseur buitensport voor gemeenten en sportbedrijven, en ook regelmatig directievoerder op een project.

Binnen onze branchevereniging BSNC is Jaap actief in de commissie Gras. Daarnaast is hij als lid van de NOC*NSF Werkgroep 3 betrokken bij de normering van natuurgras.

In zijn vrije tijd is hij veel buiten te vinden om te golfen, wandelen, fietsen, tuinieren of skiën.

Peter Prins  Adviseur / projectleider  Peter is sinds 2007 werkzaam bij B.A.S. Eerst als toezichthouder en sinds 2016 als adviseur en projectleider buitensport. Hij voert de directie bij verschillende projecten. Daarnaast begeleidt hij het onderhoud van natuur- en kunstgrasvelden. Daarvoor werkte Peter bij de gemeente Maassluis als opzichter openbare werken. Naast zijn werk bij B.A.S., is hij lid van het bestuur van een tennisvereniging en gaat hij graag skiën, golfen of tuinieren.

Peter Prins
Adviseur / projectleider

Peter is sinds 2007 werkzaam bij B.A.S. Eerst als toezichthouder en sinds 2016 als adviseur en projectleider buitensport. Hij voert de directie bij verschillende projecten. Daarnaast begeleidt hij het onderhoud van natuur- en kunstgrasvelden.

Daarvoor werkte Peter bij de gemeente Maassluis als opzichter openbare werken.

Naast zijn werk bij B.A.S., is hij lid van het bestuur van een tennisvereniging en gaat hij graag skiën, golfen of tuinieren.

Bertus Carelse  Adviseur / toezichthouder  Fieldmanager of the Year 2013  Bertus werkt sinds 2008 als toezichthouder op nieuwe werken en begeleidt de renovatie, aanleg en onderhoud van natuur- en kunstgrasvelden, maar ook van allerlei verhardingen als asfalt handbalvelden of gravel tennisbanen. Daarnaast is hij adviseur en geeft hij les voor de opleiding terreinmeester bij IPC Groene Ruimte. Voordat hij in 2008 bij B.A.S. begon, werkte Bertus als terreinmeester voor FC-Utrecht. In zijn vrije tijd pakt hij graag een lesje spinning op de sportschool en gaat regelmatig lange afstanden wandelen.

Bertus Carelse
Adviseur / toezichthouder
Fieldmanager of the Year 2013

Bertus werkt sinds 2008 als toezichthouder op nieuwe werken en begeleidt de renovatie, aanleg en onderhoud van natuur- en kunstgrasvelden, maar ook van allerlei verhardingen als asfalt handbalvelden of gravel tennisbanen. Daarnaast is hij adviseur en geeft hij les voor de opleiding terreinmeester bij IPC Groene Ruimte.

Voordat hij in 2008 bij B.A.S. begon, werkte Bertus als terreinmeester voor FC-Utrecht.

In zijn vrije tijd pakt hij graag een lesje spinning op de sportschool en gaat regelmatig lange afstanden wandelen.

 
Mark Graafland  Adviseur / projectleider  Mark is sinds 2010 actief als projectleider en directievoerder of toezichthouder op nieuwe werken en begeleidt het onderhoud van alle soorten buitensportaccommodaties. Voor Mark bij B.A.S. begon, is hij als uitvoerder cultuurtechniek en als calculator werkvoorbereider bij Jos Scholman BV werkzaam geweest. In zijn vrije tijd gaat Mark graag fietsen, vissen of skiën.

Mark Graafland
Adviseur / projectleider

Mark is sinds 2010 actief als projectleider en directievoerder of toezichthouder op nieuwe werken en begeleidt het onderhoud van alle soorten buitensportaccommodaties.

Voor Mark bij B.A.S. begon, is hij als uitvoerder cultuurtechniek en als calculator werkvoorbereider bij Jos Scholman BV werkzaam geweest.

In zijn vrije tijd gaat Mark graag fietsen, vissen of skiën.

 
Evert Mandemaker  Werkvoorbereider / toezichthouder  Evert is sinds 2014 werkvoorbereider bij B.A.S. Hij schrijft onder andere Plannen van Aanpak en RAW-bestekken. Daarnaast houdt hij sinds 2016 toezicht op aanleg- en renovatieprojecten. Evert is actief lid van de BSNC Commissie kunstgras. Voordat hij bij B.A.S. begon, werkte Evert als werkvoorbereider en toezichthouder cultuurtechniek voor de gemeente Westland. In zijn vrije tijd gaat Evert regelmatig hardlopen en houdt hij zich graag bezig met het branden van koffie. Daarnaast heeft hij interesse in films en boeken.

Evert Mandemaker
Werkvoorbereider / toezichthouder

Evert is sinds 2014 werkvoorbereider bij B.A.S. Hij schrijft onder andere Plannen van Aanpak en RAW-bestekken. Daarnaast houdt hij sinds 2016 toezicht op aanleg- en renovatieprojecten. Evert is actief lid van de BSNC Commissie kunstgras.

Voordat hij bij B.A.S. begon, werkte Evert als werkvoorbereider en toezichthouder cultuurtechniek voor de gemeente Westland.

In zijn vrije tijd gaat Evert regelmatig hardlopen en houdt hij zich graag bezig met het branden van koffie. Daarnaast heeft hij interesse in films en boeken.

 
Marianne de Gelder  Office manager / projectsecretaresse  Marianne is sinds 2007 office manager en projectsecretaresse van B.A.S met administratie en communicatie als hoofdtaken. Daarnaast is ze betrokken bij het opstellen van offertes, aanbestedingen en projecten. Als lid van de werkgroep PR en Communicatie is Marianne ook binnen onze branchevereniging BSNC actief. Daarvoor werkte ze bij ABB als communicatie coördinator voor de Benelux. In haar vrije tijd gaat ze graag de hond uitlaten, tuinieren en naar de sportschool.

Marianne de Gelder
Office manager / projectsecretaresse

Marianne is sinds 2007 office manager en projectsecretaresse van B.A.S met administratie en communicatie als hoofdtaken. Daarnaast is ze betrokken bij het opstellen van offertes, aanbestedingen en projecten. Als lid van de werkgroep PR en Communicatie is Marianne ook binnen onze branchevereniging BSNC actief.

Daarvoor werkte ze bij ABB als communicatie coördinator voor de Benelux.

In haar vrije tijd gaat ze graag de hond uitlaten, tuinieren en naar de sportschool.

 
Andrea Moolenaar  Projectsecretaresse  Andrea is sinds 2017 projectsecretaresse bij B.A.S. Ze is vanaf het begin af aan betrokken bij onze projecten en ondersteunt onze adviseurs en toezichthouders waar mogelijk. Controle van de diverse documenten, agendabeheer en contacten met onze klanten en aannemers zijn haar dagelijks werk. Daarvoor werkte ze als management assistente/P&O voor een groot sport, party en conferentiecentrum. In haar vrije tijd gaat ze naar de sportschool en is ze sinds kort weer op de golfbaan te vinden.

Andrea Moolenaar
Projectsecretaresse

Andrea is sinds 2017 projectsecretaresse bij B.A.S. Ze is vanaf het begin af aan betrokken bij onze projecten en ondersteunt onze adviseurs en toezichthouders waar mogelijk. Controle van de diverse documenten, agendabeheer en contacten met onze klanten en aannemers zijn haar dagelijks werk.

Daarvoor werkte ze als management assistente/P&O voor een groot sport, party en conferentiecentrum.

In haar vrije tijd gaat ze naar de sportschool en is ze sinds kort weer op de golfbaan te vinden.

De wensen van onze opdrachtgevers en de eindgebruikers staan bij ons vanzelfsprekend voorop.
— Jaap Nieuwenhuis